Код. |
Назва видання |
Автор(и) |
Рейт. |
32135 |
Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни для здобувачів вищої ос |
Панцирева Г.В., Панкова С.О. |
19 |
32136 |
Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва. Програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія», 2022 р., 15 с. |
Панцирева Г.В. |
9 |
51285 |
Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва |
Панцирева Г. В. |
33 |
50942 |
«Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва» |
Панцирева Г. В. |
39 |
46227 |
Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Стандартизація і управління якістю" |
Панцирева Г. В. |
308 |
36124 |
Література "С" |
Панцирева Г. В. |
28 |
71870 |
Лекція 1Тема: Сутність та зміст стандартизації |
Панцирева Г.В. |
211 |
71871 |
Лекція 2. Тема: Міжнародне співробітництво в галузі стандартизації. |
Панцирева Г.В. |
190 |
71872 |
Лекція 3Тема: Сертифікація продукції, основні поняття. Система сертифікації УкрСЕПРО |
Панцирева Г.В. |
212 |
71873 |
Лекція 4Тема: Наукові та теоретичні основи стандартизації |
Панцирева Г.В. |
132 |
71874 |
Лекція 5. Тема: Наукові принципи класифікації, маркування та кодування продукції |
Панцирева Г.В. |
89 |
71875 |
Лекція 6. Тема: Наукові принципи метрології |
Панцирева Г.В. |
137 |
71876 |
Лекція 7. Тема: Система управління якістю. Міжнародні стандарти серії ISO 9000 і ISO 10000 |
Панцирева Г.В. |
173 |
71863 |
Лекція 8.Тема: Акредитація. |
Панцирева Г.В. |
112 |
79747 |
Лекція 9 Стандартизація і сертифікація насіння. |
Панцирева Г.В. |
97 |
71865 |
ТЕМА 10: СИСТЕМА ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ |
Панцирева Г.В. |
144 |
71867 |
ТЕМА 11: МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ |
Панцирева Г.В. |
123 |
71868 |
ТЕМА 12: УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ |
Панцирева Г.В. |
137 |
71869 |
Лекція № 13ТЕМА : Сутність метрології та її роль у розвитку національної економіки |
Панцирева Г.В. |
120 |
71877 |
Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва" |
Панцирева Г.В. |
75 |
43203 |
Методичні вказівки для проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Стандартизація та управління якістю» для студентів факультету агрономії та ліс |
Панцирева Г. В. |
78 |
79738 |
Оновлений презентаційний матеріал практичних робіт з навчальної дисципліни стандартизація і управління якістю продукції рослинництва" |
Панцирева Г.В. |
36 |
79742 |
Панцирева Г.В. Програма навчальної дисципліни «Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія», 2022 р., 15 с. |
Панцирева Г.В. |
11 |
80837 |
Панцирева Г.В., Панкова С.О. Методичні вказівки для проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Стандартизація і управління якістю продукції росл |
Ганна ПАНЦИРЕВА, Сніжана ПАНКОВА |
41 |
91556 |
СУЯПР Практичне заняття №1 |
|
221 |
91557 |
СУЯПР Практичне заняття №2 |
|
167 |
91558 |
СУЯПР Практичне заняття №3 |
|
151 |
91559 |
СУЯПР Практичне заняття №4 |
|
147 |
91560 |
СУЯПР Практичне заняття №5 |
|
143 |
91561 |
СУЯПР Практичне заняття №6 |
|
102 |
91562 |
СУЯПР Практичне заняття №7 |
|
101 |
91563 |
СУЯПР Практичне заняття №8 |
|
101 |
91564 |
СУЯПР Практичне заняття №9 |
|
93 |
91565 |
СУЯПР Практичне заняття №10 |
|
94 |
91566 |
СУЯПР Практичне заняття №11 |
|
93 |
91567 |
СУЯПР Практичне заняття №12 |
|
58 |
101867 |
Робоча програма навчальної дисципліни «Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва». Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань: 20 «Аграрні науки та продовольс |
Панцирева Г.В. |
6 |
101868 |
СИЛАБУС НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «СТАНДАРТИЗАЦІЯ І УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА» |
Панцирева Г.В. |
5 |
Тести до виконання курсу
|
Код. |
Назва тесту |
|
Пит./Вик. |
1 | СТАНДАРТИЗАЦІЯ І УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ. | 12221/407 |
Література в бібліотеці університету (3 найменувань)
| Докладно |