Спеціальність: Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
Семестр: 9
Предмет: Ветеринарна санітарія

Фото
Викладач:
Колечко Аліна Вікторівна
Список методичної літератури 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
31210 Ветеринарна санітарія. Методичні вказівки до виконання практичних робіт. Рівень вищої освіти – другий (магістерський), галузь знань – 21 Ветеринарна медицина, спеціальність – 212 Ветеринарна гі Поліщук Т.В. 44
31427 Мікроекономіка. Методичні вказівки для проведення практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання галузь знань 07 «Управління та адм Хаєцька О.П. 56
31428 Мікроекономіка. Методичні вказівки для самостійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання галузь знань галузь знань 07 «Управління Хаєцька О.П. 49
33822 Мікроекономіка. Програма навчальної дисципліни з курсу для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання галузь знань 05 «Соціальні та пов Хаєцька О.П. 21
79126 Конспект лекцій з дисципліни ВЕТЕРИНАРНА САНІТАРІЯ Колечко А.В. 20
80377 ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ВЕТЕРИНАРНА САНІТАРІЯ Поліщук Т.В. 3
81193 Силабус Ветеринарна санітарія Колечко А.В. 2
81195 Лекція 1 Вступ. Історія ветеринарної медицини та санітарії Колечко А.В. 4
81196 Лекція 2 Дезінфекція Колечко А.В. 4
81198 Лекція 3. Дезінсекція. Дератизація Колечко А.В. 3
81199 Лекція 4 Ветеринарно-санітарна техніка Колечко А.В. 1
81201 Лекція 5. Особиста і виробнича гігієна працівників на виробничих та харчових підприємствах Колечко А.В. 8
81202 Лекція 6. Харчові отруєння та їх профілактика Колечко А.В. 10
81203 Лекція 7. Ветеринарно-санітарні вимоги до питної та стічної води Колечко А.В. 11
81204 Лекція 8 Ветеринарно-санітарні вимоги до ґрунту та повітря Колечко А.В. 10
81205 Лекція 9. Ветеринарно-санітарні вимоги до влаштування підприємств м’ясної промисловості Колечко А.В. 9
81206 Лекція 10. Основи епідеміології в м’ясній промисловості Колечко А.В. 3
81207 Лекція 11. Санітарні вимоги до забою худоби і обробки туш. Санітарні вимоги до обробки субпродуктів Колечко А.В. 3
81208 Лекція 12. Тема: Санітарні вимоги до виробництва консервів, ковбас, напівфабрикатів Колечко А.В. 2