Спеціальність:
Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
Семестр:
9
Предмет:
Ветеринарна санітарія
Викладач:
Колечко Аліна Вікторівна
Список методичної літератури
1
0
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
31210
Ветеринарна санітарія. Методичні вказівки до виконання практичних робіт. Рівень вищої освіти – другий (магістерський), галузь знань – 21 Ветеринарна медицина, спеціальність – 212 Ветеринарна гі
Поліщук Т.В.
44
31427
Мікроекономіка. Методичні вказівки для проведення практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання галузь знань 07 «Управління та адм
Хаєцька О.П.
56
31428
Мікроекономіка. Методичні вказівки для самостійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання галузь знань галузь знань 07 «Управління
Хаєцька О.П.
49
33822
Мікроекономіка. Програма навчальної дисципліни з курсу для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання галузь знань 05 «Соціальні та пов
Хаєцька О.П.
21
79126
Конспект лекцій з дисципліни ВЕТЕРИНАРНА САНІТАРІЯ
Колечко А.В.
20
80377
ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ВЕТЕРИНАРНА САНІТАРІЯ
Поліщук Т.В.
3
81193
Силабус Ветеринарна санітарія
Колечко А.В.
2
81195
Лекція 1 Вступ. Історія ветеринарної медицини та санітарії
Колечко А.В.
4
81196
Лекція 2 Дезінфекція
Колечко А.В.
4
81198
Лекція 3. Дезінсекція. Дератизація
Колечко А.В.
3
81199
Лекція 4 Ветеринарно-санітарна техніка
Колечко А.В.
1
81201
Лекція 5. Особиста і виробнича гігієна працівників на виробничих та харчових підприємствах
Колечко А.В.
8
81202
Лекція 6. Харчові отруєння та їх профілактика
Колечко А.В.
10
81203
Лекція 7. Ветеринарно-санітарні вимоги до питної та стічної води
Колечко А.В.
11
81204
Лекція 8 Ветеринарно-санітарні вимоги до ґрунту та повітря
Колечко А.В.
10
81205
Лекція 9. Ветеринарно-санітарні вимоги до влаштування підприємств м’ясної промисловості
Колечко А.В.
9
81206
Лекція 10. Основи епідеміології в м’ясній промисловості
Колечко А.В.
3
81207
Лекція 11. Санітарні вимоги до забою худоби і обробки туш. Санітарні вимоги до обробки субпродуктів
Колечко А.В.
3
81208
Лекція 12. Тема: Санітарні вимоги до виробництва консервів, ковбас, напівфабрикатів
Колечко А.В.
2