Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Т)
Cеместр: 11

Назва предметуВикладачКафедра
1Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва Спірін Анатолій ВолодимировичНаукова тематика
2Управління та законодавче забезпечення виробництва продукції тваринництва Голубенко Тетяна ЛеонідівнаКафедра Технології виробництва та переробки продукції тваринництва
3Біохімія продуктів тваринництва Морозова Любов ПетрівнаКафедра Технології розведення, виробництва та переробки продукції дрібних тварин
4Органічне виробництво в тваринництві Огороднічук Галина МихайлівнаКафедра Технології розведення, виробництва та переробки продукції дрібних тварин
5Роботизовані системи у тваринництві Зозуляк Ігор АнатолійовичКафедра Охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві