Спеціальність: Харчові технології (ХТ)
Cеместр: 9

Назва предметуВикладачКафедра
1Моделювання технологічних систем харчових виробництв Полєвода Юрій АліковичКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
2Основи органічного виробництва Полєвода Юрій АліковичКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
3Нутріціологія Коляновська Людмила МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
4Технологія продуктів з комбінованим складом сировини Соломон Алла МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
5Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю Полєвода Юрій АліковичКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
6Міжнародна продовольча безпека Полєвода Юрій АліковичКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій