id: 1172
Назва: Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Автори: Судай В.Д., Журенко В.К., Вознюк О.І.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-03-17 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-07 16:58:29
Рік видання: 2009
Аннотація: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та типової і робочої програми з навчальної дисципліни «Технологія виробництва яловичини» рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» напрям підготовки 1302 «Зооінженерія».
URI: http://vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1172.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1172.pdf Розмір : 348116 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|