id: 1201
Назва: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення практичних робіт студентами сільськогосподарських навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації
Автори: Чернецький В.М., Чередниченко В.М., Чередниченко Л.І., Давимока О.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-03-17 00:00:00
Останні зміни: 2010-12-07 16:45:39
Рік видання: 2009
Аннотація: В методичних вказівках викладені основні вимоги при проведенні практичних занять з технології зберігання та переробки продукції рослинництва. Вказано порядок проведення розрахунків при переробці та зберіганні продукції рослинництва. Розрахована на студентів факультету менеджменту
URI: http://vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1201.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1201.pdf Розмір : 4314245 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|