|
id: 1907
Назва: Вступ до спеціальності. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів факультету ТВіППТ денної форми навчання (напрям підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”)
Автори: Бережнюк Н.А.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-10-21 13:12:35
Останні зміни: 2010-11-23 09:22:26
Рік видання: 2009
Аннотація: Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та програми з дисципліни "Вступ до спеціальності" з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів факультету ТВіППТ з напряму підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” денної форми навчання.
URI: http://vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1907.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Гуцол В.В.
Файл : 1907.pdf Розмір : 352192 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|