|
id: 2332
Назва: Біохімія м’яса і м’ясопродуктів. Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних занять для студентів V курсу денної форми навчання спеціальності 8.09010201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Автори: Т.В. Шевчук , Г.М. Огороднічук
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-12-07 09:01:21
Останні зміни: 2010-12-07 09:01:21
Рік видання: 2010
Аннотація: Викладений матеріал лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія м’яса і м’ясопродуктів".
URI: http://vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2332.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Гуцол В.В.
Файл : 2332.pdf Розмір : 697697 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|