id: 23766
Назва: Розробка високоефективного обладнання для баротермічної обробки харчової сировини
Автори: Янович В. П., Купчук І. М., Ковальчук О. С.
Ключові слова: обладнання для баротермічної обробки харчової сировини
Дата публікації: 2020-02-28 13:51:00
Останні зміни: 2020-02-28 13:51:00
Рік видання: 2015
Аннотація: Теплова стерилізація є найбільш розповсюдженим і надійним способом
консервування харчових продуктів.
URI: http://vsau.vin.ua/repository/getfile.php/23766.pdf
Тип виданя: Тези доповідей
Видавництво: «Перспективи розвитку техніки АПК» матеріали VIII студ. наук.-техніч. конф. фак-ту механізації сільського господарства 19 берез. 2015 р. - Вінниця. - 2015. - С. 87-89.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 23766.pdf Розмір : 126742 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська