id: 2514
Назва: Конярство. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами денної форми навчання із спеціальності 7.130200 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, напрям підготовки 6.090102 “ТВіППТ”
Автори: Льотка Г.І., Марценюк В.П., Разанова О.П.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-12-27 11:00:53
Останні зміни: 2010-12-27 11:00:53
Рік видання: 2010
Аннотація: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та типової і робочої програми з навчальної дисципліни “Конярство” з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 7.130200 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, напрям підготовки 1302 “Зооінженерія”
URI: http://vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2514.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Гуцол В.В.
Файл : 2514.pdf Розмір : 1161038 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|