|
id: 2515
Назва: Технологія виробництва продукції вівчарства. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» напряму 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Автори: Овсієнко С.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-12-27 11:03:37
Останні зміни: 2010-12-27 11:03:37
Рік видання: 2010
Аннотація: Технологія виробництва продукції вівчарства. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» напряму 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
URI: http://vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2515.pdf
Тип виданя: Тимчасові програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Гуцол В.В.
Файл : 2515.pdf Розмір : 467373 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|