id: 9661
Назва: Методичні вказівки для практичних і семінарських занять з дисципліни " Економіка підприємств галузі" для підготовки студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Автори: Дюк А.А., Бурлака Н.І., Коломієць Т.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2015-11-25 09:18:36
Останні зміни: 2015-11-25 09:18:36
Рік видання: 2015
Аннотація: Концепція методичних вказівок, їх основна мета й завдання, обгрунтувати головну функцію навчального предмета і характер його основних цільових структур у відповідності до аграрного профілю випускника. Методичні вказівки визначають зміст, обсяг і вимоги до вивчення дисципліни відповідно до вимог державних стандартів освіти. Методичні вказівки дисципліни «Економіка підприємств галузі» містить структуру всього курсу по всіх видах робіт (лекції, практичні заняття та самостійна робота). Призначен і для підготовки бакалаврів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія
URI: http://vsau.vin.ua/repository/getfile.php/9661.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 9661.pdf Розмір : 1452426 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|